Informacije o kolačićima

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na našem sajtu i kako bi ova stranica funkcionisala ispravno, moramo vršiti konstantna unapređivanja. Zato ova stranica mora poslati Vašem računaru malu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies). U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam određene mogućnosti neće biti dostupne.

 

 

 

Šta su kolačići?

 

Kolačići su informacije koje web stranica koju posećujete šalje vašem računaru u svrhu poboljšavanja Vašeg korisničkog iskustva i potreba. Kolačići čuvaju informacije koje ste Vi podesili za Vašu pretragu kao što su jezik, adresa, e-mail, ili podaci o ličnosti, i pamte ih svaki put kada se ponovo vratite na istu stranicu. Takodje nam pomažu da Vas zaštitimo od elektronskih prevara vezanih sa naš sajt.

Ovim informacijama ili bilo kojim drugim datotekama iz vašeg računara ni jedan sajt ne može da pristupi ukoliko Vi to ne omogućite na vašem računaru. Pomenute informacije koje web stranica šalje Vašem računaru Vama nije vidljiva, a takođe možete i da promenite postavke internet pretraživača da sami birate da li želite da čuvate kolačiće ili da ih odbijete.

 

 

 

Korist koju Vi imate ukoliko pristanete na kolačiće?

 

  • Vaš uređaj pamti sve informacije koje ste uneli, tako da sledeći put kad se budete vratili na sajt nećete morati da ih ponovo unosite
  • Prilagođava sadržaj vašim preferencijama, i dobijate informacije u skladu sa Vašim profilom
  • Dobićete promocije i specijalne akcije koje odgovaraju Vašim navikama kupovine

 

 

Kako se brišu kolačići?

 

Sve postavke kolačića i informacije o istim možete pronaći u podešavanjima Vašeg internet pretraživača ili klikom na “Pomoć”.

Da biste namestili vaš pretraživač da prihvata kolačiće (cookies) da biste mogli nesmetano da koristite naš sajt i kupujete proizvode, pratite neki od linkova u zavisnosti koji pretraživač koristite:

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code