Često postavljana pitanja(FAQ)

?
Pitanje vezano za napravljenu porudžbinu.

Ukoliko imate pitanje vezano za napravljenu porudžbinu molimo Vas da nam pošaljete poruku na info@deltateks.rs

?
Odabrani proizvod trenutno nije dostupan?

Ukoliko dobijete poruku da odabrani proizvod nije dostupan, molimo Vas da nam se obratite putem telefona, Facebook-a, Instagram-a ili putem e-maila na adresu info@deltateks.rs da proverimo da li traženi artikal imamo na stanju u nekom od naših maloprodajnih obejkata ili na stanju u centralnom magacinu.

?
Dobili ste poruku da traženu količinu proizvoda trenutno nemamo na stanju?

Ukoliko dobijete poruku da traženu količinu artikla trenutno nemamo na stanju, molimo Vas da nam se obratite putem telefona, Facebook-a, Instagram-a ili putem e-maila na adresu info@deltateks.rs da proverimo da li traženi artikal imamo na stanju u nekom od naših maloprodajnih obejkata ili na stanju u centralnom magacinu.

?
Treba mi pomoć pri naručivanju proizvoda sa online prodavnice !?

Ukoliko Vam je potrebna bilo kakva podrška/pomoć kod naručivanja proizovda sa naše prodavnice bilo sa mobilnog telefona ili računara, možete nam poslati poruku pomoću čet opcije (donji desni ugao ekrana) direktno sa našeg sajta, direktno putem Facebook-a ili Instagram-a, ili slanjem e-maila na adresu info@deltateks.rs

?
Kako se vrši isporka robe i koliko košta dostava?
Isporuku vršimo "BEX" kurirskom službom po ceni od 350 dinara za porudžbine čija je vrednost manja od 3.500,00 dinara, za ostale porudžbine isporuka je besplatna.
 
Ukoliko je porudžbina napravljena pre 11h, kurirska služba tog dana preuzima porudžbinu, u suprotnom porudžbina se preuzima sutradan (preuzimanje robe od strane kurirske službe se ne radi subotom i nedeljom).
 
Robu je takođe moguće i lično preuzeti u našoj centrali Pilota Mihaila Petrovica 81, 11090 Vidikovac, Beograd, nakon primljenog e-maila da je roba spremna za preuzimanje. Pri preuzimanju robe potrebno je samo pokazati e-mail sa brojem porudžbine.
 
Više informacija možete videti ovde.
?
Želim set peškira ali mi se ne sviđaju postojeće kombinacije?

Ukoliko imamo artikal i boju koje želite na stanju bez problema Vam možemo napraviti set po Vašoj želji, obratite nam se putem Facebook-a, Instagram-a ili putem maila na adresu info@deltateks.rs.

?
Maloprodajni objekti?

Više informacija o našim maloprodajnim objektima možete videti ovde.

?
Veleprodaja ?

Više informacija o veleprodaji možete videti ovde.

U slučaju da gore navedeni odgovori nisu pomogli, slobodno
nas kontaktirajte.
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code