Zapratite nas preko Instagrama i Facebooka

12 April 2021
Zapratite nas preko Instagrama i Facebooka
 

Zapratite nas na Instagramu i Facebook-u da pratite naše aktuelne promocije kao i da budete među prvima koji će videti nove dezene i artikle. Takođe nas možete i kontaktirati preko ovih platformi. Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja kao i da Vam pružimo ukoliko Vam je to potrebno pomoć/asistenciju pri naručivanju preko naše internet prodavnice.

 

Vaš Deltateks
Posteljina komplet ranforce, 100% pamuk. Pamučne posteljine u ranforce tkanju, pružaju izuzetnu udobnost i Vašem krevetu...

Posted by Deltateks on Tuesday, 27 April 2021

Novootvorena prodavnica u Rumi, ulica Glavna br. 168. Objekat se nalazi u samom centru Rume, preko puta Gradskog Trga . Prodavnica nudi širok asortiman kućnog tekstila.

Čitaj dalje

Novootvorena prodavnica u Beogradu, ulica Prizrenska br. 4. Objekat se nalazi u neposrednoj blizini Terazijskog parka, 50m iznad čuvene kafane "Zlatno Burence" i na samo 100m od Hotela Moskva. Prodavnica nudi širok asortiman kućnog tekstila kao i mušku i žensku konfekciju.

Čitaj dalje

Simboli za održavanje tekstila su piktogrami koji predstavljaju metodu pranja, sušenja, hemijskog čišćenja ili peglanja odeće. Ovi simboli nalaze se na ušivnim deklaracijama na odeći i označavaju najbolji način za održavanje proizvoda.

Čitaj dalje
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code