Jastuk Heljda

  • Kataloški broj: Art. JastukHeljda
Zašto heljda?

 

Ljuspice heljde su spoljašnji omotač zrna heljde. Ove ljuspice imaju osobinu da se ne sabijaju pod pritiskom i tako omogućavaju slobodnu cirkulaciju vazduha unutar jastuka. Na taj način jastuk DELTASAN SA HELJDOM sprečava znojenje glave, a vašoj kičmi obezbeđuje idealan položaj tokom spavanja. Vazdušasti jastuk sa heljdom podupire anatomske strukture, opušta i masira mišiće vrata, ramenog pojasa i vratnog dela kičme.

 

 

U kojim slučajevima jastuk DELTASAN SA HELJDOM deluje?

 

Zbog blagotvornog dejstva jastuk DELTASAN SA HELJDOM se preporučuje za ublažavanje sledećih tegoba: bolesna stanja vratnog dela kičme, bolest mišića ramena, stanje nakon povrede vrata ili ramena, astme, alergije na kućnu prašinu, glavobolje, migrene, nesanice i hrkanja.

 

 

Šta je važno?

 

Veoma važan sadržaj siliciske kiseline u ljuspicama heljde smanjuje mogućnost stvaranja bakterija (samodezinfekcija). Ljudi koji dugo koriste heljda jastuk tvrde da brže zaspu i mirnije spavaju, tako da se bude mnogo odmoreniji nego kada spavaju na klasičnom jastuku. Osvežite se u vrelim letnjim danima tako što ćete jastuk sa heljdom ohladiti u frižideru pre spavanja i izbeći beskrajno dugo prevrtanje u krevetu u pokušaju da zaspite. U zimskim mesecima blago ugrejte jastuk sa heljdom i obezbedite sebi dodatnu terapiju za ukočeni vrat.

 

 

Održavanje

 

Jednom mesečno jastuk treba dobro osunčati i izvetriti, a dnevno redovno pretresati. Uvlaka se može prati uobičajeno, ako se iz nje prethodno izvadi sadržaj. Uz normalnu i svakodnevnu upotrebu jastuka DELTASAN SA HELJDOM jastuk traje 5-7 godina.

 

Dimenzije:

  • 40x45cm - 2.290,00 RSD

 

Proizvedeno u Srbiji  Zastava Republike Srbije

 

 

 

QR deklaracija

2.290,00 RSD
Proizvod je dodat u Vašu korpu
Cena: 2.290,00 RSD
Molimo Vas izaberite:
Deklaracija
Karakteristike
Deklaracija

Deltateks LOGO

Navlaka: 100% pamuk
Punilo: Ljuspice heljde

Skupljanje: po dužini 0%, po širini 0%
Održavanje simbol Održavanje simbol Održavanje simbol Održavanje simbol Održavanje simbol

Zemlja porekla: Srbija
Proizvođač: Deltateks D.O.O.

Artikal izrađen po proizvođačkoj specifikaciji i dizajnu preduzeća za proizvodnju, trgovinu i usluge Deltateks - EXPORT-IMPORT D.O.O.
Adresa: Pilota Mihaila Petrovića 81, 11090 Beograd

Karakteristike
Dimenzije
40x45
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code